Returnarea articolelor

Aveti 14 zile calendaristice la dispozitie pentru returnare de la data la care ati primit produsul. Banii vor fi returnati in modul convenit. Articolele returnate nu trebuie sa fie folosite sau uzate, deasemenea trebuie returnate in ambalajul ordiginal.

Returnare

Echipa noastra incearca intotdeauna sa se asigure ca nu trimite produse deteriorate. Daca totusi ati primit un produs deteriorat sau unul pe care nu l-ati comandat, va rugam sa ne contactati imediat pentru a va trimite un produs nou sau cel corect in cel mai scurt timp posibil. Nu trimiteti niciodata produsele catre noi fara un acord anterior. Daunele cauzate de transport nu sunt incluse in garantie. Reclamatiile privind daunele cauzate de transport trebuie sa fie adresate firmei de transport.

Garantie

Perioada de garantie incepe de la data receptionarii produsului si va acoperi o perioada de 2 ani pentru majoritatea produselor (va fi specificata garantia produselor care au un termen mai mic sau mai mare). Perioada de garantie este o perioada de timp in care un produs achizitionat poate fi schimbat sau returnat. Nu include timpul de procesare al returnarilor. Daca exista un schimb de produs sau chiar o parte a acestuia, perioada de garantie incepe din nou de la data livrarii produsului (sau a partii sale) schimbate sau reparate. Aceasta garantie nu poate fi aplicata in cazul cadourilor gratuite pe care le puteti primi pentru achizitiile dvs.

Dispozitii finale

Termenii si conditiile se aplica in modul stabilit in ziua in care comanda a fost trimisa de client. Drepturile si obligatiile care nu reglementeaza acesti termeni sunt guvernate de codul comercial si civil sau alte legi generale.